Munkánk minőségét a több mint negyedszázados tapasztalattal rendelkező, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő családi vállalkozásunk garantálja, amely folyamatos fejlődésben van. Cégünk kiemelkedőségét nemcsak a név teszi “Naggyá”, hanem egyedülálló és kivételes minőségünk is. A Nagy Géza Faipari Kft. olyan fa nyílászárókat készít, amelyek időtálló eleganciával ötvözve sugározzák a modern és klasszikus stílus lenyűgöző luxusát már az első pillanattól fogva.

Előnyei:

  • A kiváló minőségű fa nyílászárók nem csupán páratlan és kifogástalan szigetelést nyújtanak, hanem az otthon minden sarkába behozzák a természet hibátlan, tiszta és minden részletében tökéletes megjelenését is.
  • Az újgenerációs nyílászárók hatékonyan csökkentik a külső zajok behatolását, így kellemesebb lakó- vagy munkakörnyezetet teremtenek.
  • Minimalista, tradicionális és modern kialakításuk elegáns megjelenést kölcsönöz az épületnek, emelve annak esztétikai értékét.
  • Magyar termék, hazai gyártás német alapanyagokkal, immáron három évtizede a piacon.

A Tömörfa Rendszerek egy olyan úttörő megoldást kínálnak, amelynek alapját az NG 92-114 Nyílászáró család kiváló hőtechnikai tulajdonságai alkotják. Ezen rendszerekben a fa profilok szerepe kiemelkedő, és számos előnnyel jár a modern otthonok tervezése és építése során.

Az NG 92-114 Nyílászáró család hőszigetelő megoldásainak fokozott hatékonysága azon alapul, hogy a fa profilok rendkívül jó természetes szigetelőképességgel rendelkeznek. A tömörfa profilok hővezető képessége lényegesen alacsonyabb, mint más anyagoké, így segítenek fenntartani otthona melegét a hidegebb hónapokban, miközben a klímaberendezések használatát is csökkentik a nyári hónapokban.

Az NG 92-114 Nyílászárók a fa profiloknak köszönhetően egyedülálló esztétikai értéket is hordoznak. A tömörfa megjelenése és természetes szépsége harmonikusan illeszkedik a modern építészeti trendekhez, és hozzájárul az otthonok meleg, barátságos atmoszférájához.

Ezen rendszerek kiemelkedő anyaga, a Red Grandis fa, egy olyan választás, amely a tömörfa profilok tulajdonságait még tovább erősíti. A Red Grandis fa egy kiváló minőségű, fenntarthatóan termesztett faanyag, amely erőteljes, stabil és ellenálló a környezeti hatásokkal szemben. Ennek a faanyagnak a használata garantálja a tömörfa rendszerek tartósságát és hosszú élettartamát.

Összességében a Tömörfa Rendszerek egy olyan innovatív megoldást kínálnak, amely a fa profilok természetes szigetelőképességét és esztétikai előnyeit kihasználva hozzájárulnak az energiatakarékos, komfortos és stílusos otthonok megteremtéséhez. A Red Grandis faanyag pedig tovább erősíti a rendszerek tartósságát és megbízhatóságát, biztosítva a hosszú távú elégedettséget és értéket.

NG 92 Classic

Tömörfa nyílászárók

Megtekintem

NG 92 Airotherm Classic

Tömörfa nyílászárók

Megtekintem

NG 92 Design

Tömörfa nyílászárók

Megtekintem

NG 68 Eco

Tömörfa nyílászárók

Megtekintem

NG 114 Classic

Tömörfa nyílászárók

Megtekintem

NG 92 Centurio Classic

Fa -alu nyílászárók

Megtekintem

A Red Grandis fa egy olyan fajta fa, amely gyorsan nő Dél-Amerikában, főleg Uruguayban és Brazíliában található. Ez a fa erős és stabil, ráadásul könnyen megmunkálható, és egyenletesen szép színnel bír. Az ilyen típusú fa fantasztikus választás az ajtók és ablakok készítéséhez, mivel nemcsak tartós és szemet gyönyörködtető, hanem remekül megtartja a hőt is.

Az ajtók és ablakok elkészítése során felhasznált Red Grandis fa környezetbarát forrásból származik, ami azt jelenti, hogy a fa gondos kezelésben és védelmezésben részesül. Az anyag kiválasztását és a fát vágását szigorú szabályok szabályozzák, hogy minimális hatást gyakoroljanak a természetre és a környezetre.

További infók a Red Grandisról

Energiatakarékosság és Környezettudatosság

A Red Grandis fa alapú ajtók és ablakok nem csupán szemet gyönyörködtetőek és hosszú élettartamúak, hanem rendkívül hatékonyak is az energiatakarékosság terén. A gyártás során való környezettudatosság megnyilvánul abban, hogy a Red Grandis fa fenntartható erdőgazdálkodásból származik. Az ilyen minőségű fából készült ajtók és ablakok rendkívül erős hő- és hangszigetelő képességgel bírnak.

Személyre szabott stílus minden igényre

Minden stílusú otthonhoz tervezünk és készítünk nyílászárókat, amelyek igazodnak a megrendelőink igényeihez. Legyen szó klasszikus vagy modern stílusról, városi vagy vidéki otthonokról, elegáns és szép nyílászárókat alkotunk, amelyek tökéletesen illeszkednek a kiválasztott stílushoz. Emellett széles választékban kínálunk minőségi árnyékoló megoldásokat is, mint zsalugáterek, spaletták, zsalúziák, redőnyök, textil árnyékolók és szúnyoghálók.

A minőség otthonában

Az otthonokban és épületekben a fából készített nyílászárók régóta megbízható és közkedvelt megoldásnak számítanak. A fa melegséget és természetességet sugároz, tökéletesen harmonizálva a környezettel. A fa a korral sem veszti el méltóságát, ami azt jelenti, hogy hosszú távon is stílusos marad. A fából készült nyílászárók számos fából választhatók, de a Red Grandis lucfenyő duó anyagból készült nyílászárók a legjobb választást jelentik a kiváló minőség és tartósság terén. A Red Grandis fa fenntartható forrásokból származik, és a kombinált faanyag használata kiemelkedő minőséget eredményez. Ezen túlmenően a fa természetes melegsége és vonzereje egyedi karaktert kölcsönöz az otthonnak.

A fa előnyei

A fából készült nyílászárók egyik kiemelkedő előnye a kiváló hőszigetelés. A fa természetes hőszigetelő tulajdonsága segít megőrizni az otthon melegét a hidegebb időszakokban, és megfelelő árnyékolás mellett a forró nyári napokon is kellemes klímát biztosít. Emellett csökkenti az energiafelhasználást, ami pozitív hatással van nem csak a környezetre, de a pénztárcánkra is. Ellentétben a gyakran elterjedt elképzeléssel, a fa nyílászárók jelentős tűzbiztonságot nyújtanak. A fa ugyan gyulladékony, de még égés után is megtartja alakját jóval hosszabb ideig, mint a fémszerkezetek, amelyek könnyebben deformálódnak. A PVC azonban gyorsan veszíti el szilárdságát tűz hatására, és ellenőrizetlen égés során mérgező anyagok keletkezhetnek.

Örömmel várjuk hogy keress minket és lépj kapcsolatba velünk!

Szakértőink készen állnak arra, hogy válaszoljanak minden kérdésedre és megoldást találjanak az igényeidre. Legyen szó termékeinkről, szolgáltatásainkról vagy bármely más információról, örömmel segítünk. Várjuk, hogy segíthessünk neked a legjobb döntés meghozatalában és otthonod tökéletesítésében!

BEMUTATÓTEREM

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

GYÁR

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

CÉGINFORMÁCIÓ

Cégnév: NAGY GÉZA Faipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: NAGY GÉZA Kft.
Cégjegyzékszám: 17 09 006665
Adószám: 14430792217

KAPCSOLAT

+36 (30) 351 5134
nagygeza@nagygeza.hu
info@minosegifanyilaszaro.hu

CÍMÜNK

7355 Nagymányok, Iparos út 4

Nagy Géza Faipari Kft.
Nagymányok, Iparos út 4.

7355

Útvonaltervező