PROFESSZIONÁLIS HELYSZÍNI FELMÉRÉS ÉS SZAKTANÁCSADÁS

A helyszíni felmérés kulcsfontosságú eleme egy precíz és magas minőségű munkafolyamatnak. Ez jelenti minden további lépés kiindulópontját, és mi ebben készségesen nyújtunk segítséget. Szolgáltatásunk keretében meghatározott időpontban műszaki előkészítőnk, szakértőinkkel felvértezve, felkeresik az építkezés helyszínét. A felmérés nem csupán a méretek rögzítéséről szól, hanem lehetőséget teremt számunkra arra is, hogy meghallgassuk elképzeléseidet és igényeidet. Ezt követően részletes információval szolgálunk a lehetséges megoldásokról, valamint szaktanácsokkal látnak el a nyitás irányait illetően. Az alapok bizalommal bízhatóak ránk, hogy álmaid térben valósággá váljanak.

DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS

Tudjuk, hogy az ajánlat pontos kialakítása nélkülözhetetlen fontosságú. Az elképzeléseidnek megfelelő, alapvető információkra van szükségünk, mint például a hőszigetelési igények, szerkezet funkciója, méretek, stílus, darabszámok, szállítási cím és elérhetőségek, hogy a lehető legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk neked készíteni. Ezzel együtt számos variációt is felvázolunk az ajánlatban, hogy megtaláld az ideális megoldást, ami összhangba hozza a technikai, esztétikai és anyagi szempontokat. Tapasztalt szakértőink segítségével könnyedén megtalálhatod a legoptimálisabb választást, hogy az elképzeléseid valóra váljanak, és minden tekintetben elégedett legyél.

ÉLMÉNYEKKEL TELI BEMUTATÓTEREM ÉS ÜZEMLÁTOGATÁS VÁRJA ÖNT!

Izgalmas lehetőséget kínálunk neked, hogy személyesen fedezd fel minőségi munkáink születését. Látogass el bemutató termünkbe és üzemünkbe, ahol közelebbről megismerheted termékeinket, sőt akár kipróbálhatod is azokat. Ezen alkalmakkor választhatsz színeket, kilincseket és kiegészítőket is. Ha kíváncsi vagy, megtekintheted, hogyan zajlik a gyártás folyamata, és saját szemeddel győződhetsz meg munkáink minőségéről. Minden tapasztalat alapján az előzetes árajánlatot is pontosítjuk, hogy a lehető leginkább az elképzeléseidnek megfelelő ajánlatot készíthessünk el számodra. Büszkék vagyunk arra, amit alkotunk, és örömmel osztjuk meg veled ezt a folyamatot!

KIVITELEZŐKKEL VALÓ HATÉKONY EGYÜTTMŰKÖDÉS

Ahhoz, hogy otthonod ne csak szép részletekből álljon, hanem minőségi szerkezetek és termékek összhangjából alkotott egységet képviseljen, elengedhetetlen a szoros együttműködés a házat építő szakemberekkel. Látványterveket és minden szükséges metszetrajzot elkészítünk, amelyek támogatják a kivitelezést végző szakemberek munkáját. Tapasztalatunk segít elkerülni sok kellemetlenséget és felesleges költséget, így biztosítva, hogy otthonod ne csak a szép megjelenésben, hanem a minőségben is kiemelkedő legyen. Az eredmény? Egy harmonikus és minőségi otthon, amely minden részletében összhangban van, így teljes mértékben megfelelve az elvárásaidnak.

ZÖKKENŐMENTES SZÁLLÍTÁS ÉS PRECÍZ BEÉPÍTÉS

Egy tökéletes nyílászárót a szakszerűtlen beépítés jelentősen károsítja, lerontja szigetelési képességeit, veszélyezteti a tartósságát és működését. Megbízható és felkészült szakembereink gondoskodnak arról, hogy az Ön nyílászárói ne csak tökéletesen legyenek leszállítva és beépítve, hanem hosszú távon is megőrizzék minőségüket. Az átadás során garantáljuk a szakszerű beépítést, és bemutatjuk a megfelelő használatot. Mindezt kiemelkedő gondossággal és alapossággal végezzük, amelynek eredményeként 5 éves garanciát vállalunk termékeinkre. Bízza ránk a szállítást és beépítést, hogy nyílászárói valóban kiváló minőségben és teljesítményben szolgálják otthonát hosszú éveken át, és Ön teljes mértékben elégedett lehessen velük!

UTÓGONDOZÁS – AZ ÖN ELÉGEDETTSÉGE AZ ELSŐ

Számunkra ügyfeleink elégedettsége nem csak a kezdeti munkafolyamatokban, hanem azok után is éppolyan fontos. Amikor a projekt befejeződik és a garanciális idő lejár, mi továbbra sem hagyunk téged magadra. Az elkötelezettségünk továbbra is megmarad, és mindig rendelkezésedre állunk. Tudjuk, hogy az utógondozás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a munkák hosszú távon is kiváló állapotban maradjanak. Karbantartásban, ápolásban vagy bármilyen felmerülő kérdésben megbízhatsz bennünket. Célunk, hogy otthonod a legjobb formában maradjon, és bármikor számíthass ránk. Ez a hosszú távú partnerség alapja, amelyre mindennap építkezünk. Válassz minket, mert a minőségi nyílászárók szakértői vagyunk!

Örömmel várjuk hogy keress minket és lépj kapcsolatba velünk!

Szakértőink készen állnak arra, hogy válaszoljanak minden kérdésedre és megoldást találjanak az igényeidre. Legyen szó termékeinkről, szolgáltatásainkról vagy bármely más információról, örömmel segítünk. Várjuk, hogy segíthessünk neked a legjobb döntés meghozatalában és otthonod tökéletesítésében!

BEMUTATÓTEREM

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

GYÁR

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

CÉGINFORMÁCIÓ

Cégnév: NAGY GÉZA Faipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: NAGY GÉZA Kft.
Cégjegyzékszám: 17 09 006665
Adószám: 14430792217

KAPCSOLAT

+36 (30) 351 5134
nagygeza@nagygeza.hu
info@minosegifanyilaszaro.hu

CÍMÜNK

7355 Nagymányok, Iparos út 4

Nagy Géza Faipari Kft.
Nagymányok, Iparos út 4.

7355

Útvonaltervező