Ha nyílászáró, akkor Nagy!
Az Innováció Szolgálatában

Rólunk

Kedves Látogató! Nagy Géza vagyok, és személyesen üdvözöllek a honlapunkon! Célunk, hogy az építkezésbe és felújításba kezdőknek segítsünk megtalálni az álmaik otthonához szükséges legjobb megoldásokat. Fontosnak tartom, hogy az otthonod a saját stílusodat tükrözze, és ehhez nyújtunk segítséget.

Vállalkozásunk a modern nyílászárók úttörőjeként emelkedik ki a piacon. Célunk a minőségi ajtók és ablakok terén való forradalmi megújulás, melyet a legújabb technológiák és design irányzatok ötvözésével érünk el. Kínálatunkban megtalálhatók a magas színvonalú fa bejárati ajtók, elegáns fa ablakok és az innovatív alufa rendszerek mellett, egyedülálló tömörfa és kifinomult furnéros beltéri ajtókat, valamint rusztikus pince ajtókat is gyártunk. Termékeink nem csak funkcionálisak, de művészi alkotások is, melyek szépségükkel és funkcionalitásukkal egyaránt elragadják az érzékeket.

NAGY GÉZA FAIPARI KFT.

Történetünk

1995

Ebben az évben sikerült megvalósítanom nagy álmom, ami az volt, hogy saját vállalkozóként a Föld legcsodálatosabb, legszebb és legmagasabb minőségű anyagával, azaz a fával dolgozhassak. Számomra ugyanis nincs ennél jobb választás, és büszke vagyok, hogy végre ezt a célt elérhettem!

2007

Nagy öröm és mély büszkeség tölt el, mivel egyéni vállalkozásom a családi házunk melletti telephelyen olyan mértékben kibővült és fejlődött, hogy elérte a lehetőségei határait. Ezért 2007-ben történt a jogfolytonos átalakulás, amikor is hivatalosan is egyéni céggé formálódtunk, hogy még hatékonyabban és szélesebb körben működhessünk.

2008

A “frissen alapított” vállalkozásunk következő mérföldköveként, 2008-ban követve az Osztrák és Német partnereimet hagyományát a saját nevemel felruházva megszületett a “Nagy Géza Faipari Kft.” elnevezés, amely nem csupán egy névváltást hozott magával, hanem a fejlődésünk újabb fokozatát is. Az addigra már meglévő 700 négyzetméteres telephelyünk ugyanis ekkorra már kezdett szűknek bizonyulni a tevékenységünk hatékony ellátásához.

2009

A 2009-es Construma kiállítás során a “Nagy” standja kiemelkedő sikereket ért el, és büszkén elmondhatom, hogy minőségi termékeink lenyűgözték a látogatókat. Az eseményen való részvételünk óta eltelt tíz évben számos alkalommal álltunk ki, és minden egyes alkalommal lelkesedéssel és odaadással mutattuk be a fa nyílászárók professzionális minőségét. Az évek során elért eredményeink és a látogatók pozitív visszajelzései igazolják elkötelezettségünket és a kiváló minőséget, amelyet termékeink képviselnek.

2011

A 2008-2009 gazdasági válság ellenére belevágtunk az új telephelyünk építésébe és annak saját kivitelezésébe. Idén felépült az új üzemcsarnokunk, amely egy kéthektáros területen helyezkedik el. Az üzemcsarnok mérete 1350 m², és benne megtalálhatók a modern előkészítő, szerelési és festési részlegek. Emellett egy tágas, magas színvonalú bemutatóterem is kialakításra került, ahol az általunk gyártott termékeket tekinthetik meg a látogatóink. Egyúttal lehetőséget nyújt arra is, hogy betekintést nyerjenek a gyártási folyamatba.

2014

Ebben a lendületes szakaszban döntöttünk úgy, hogy megépítünk egy új raktárcsarnokot és gépműhelyt, amelyek összesen 800 m²-es területet foglalnak el. Ez az új infrastruktúra lehetővé tette számunkra, hogy hatékonyabban kezeljük a raktározási és gyártási folyamatokat. A modern raktárkapacitás és a jól felszerelt gépműhely lehetőséget biztosított számunkra a rugalmasabb munkavégzésre és a gyorsabb reagálásra az ügyfelek igényeire.

2018

Az év során elért sikeres pályázatok lehetővé tették számunkra a technológiai megújulást és a telephelyeink összevonását. Az új CNC berendezések a termékminőség és formatervezés terén is jelentős bővülést hoztak, lehetővé téve klasszikus és modern minimalista termékek professzionálisabb gyártását. A pályázati siker és az ezzel járó technológiai fejlődés nem csak üzleti szempontból volt fontos, hanem az ügyfeleink felé is egyértelmű üzenetet hordozott. Az új lehetőségek és a magasabb gyártási színvonal azt mutatták, hogy elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés és az ügyfél elégedettség iránt. 

2022

Az alapanyaghiányok és a növekvő mennyiségi elvárások a világban új kihívások elé állítottak bennünket. Azonban egy sikeres pályázat eredményeként ismét nagyot léptünk előre. Sikerült létrehoznunk egy magas és tágas raktárcsarnokot, és új berendezésekkel bővítettük technológiai eszközparkunkat is. Ezen új eszközök közé tartozik egy 10 fejes profilcsiszoló gép, egy 6 fejes gyalugép, 3 furnérozógép, keretprés, napkollektor, kamerák , az üzemek árnyékolástechnikával történő felszerelése melyeket sikeresen beüzemeltünk. Az ezen beruházásoknak köszönhetően képesek voltunk szélesíteni termékpalettánkat is.

NAPJAINK

Köszönhetően a tisztességes és becsületes munkánknak, amelyet végeztünk, a kezdetben mindössze 1 főből mára 28 főt foglalkoztató vállalkozássá nőttünk. Ez a vállalkozás egy jelentős vevőkörrel rendelkezik, stabil alapot teremtve, és teljes mértékben magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás vagyunk.

A 2 hektáros, parkosított területen elhelyezkedő 3 000 m²-es üzemünk színvonalas bemutatóteremmel rendelkezik, ahol minőségi német és osztrák alapanyagokkal dolgozunk. Csúcstechnológiás gépekkel felszerelt üzemben, egy fiatalos, konstruktív csapattal dolgozunk, hogy a legmagasabb színvonalú termékeket állítsuk elő. Az üzemünk készen áll arra, hogy megrendelőinket a legjobb szolgáltatással lássa el.


CONSTRUMA KIÁLLÍTÁS

Hogyan egyesítettük az évek tapasztalatát a látogatók elismerésével!

Az évek során elért eredményeink és a látogatók pozitív visszajelzései igazolják elkötelezettségünket és a kiváló minőséget, amelyet termékeink képviselnek. Minden egyes kiállítás alkalmával lehetőségünk nyílt arra, hogy megoszthassuk az értékes tapasztalatainkat és szakértelmünket az érdeklődőkkel, és ezáltal is hozzájárulhassunk a magas színvonalú fa nyílászárók népszerűsítéséhez.


Az Építkezők és Felújítók Részére Teremtett Egyedülálló Élményvilág

Minőség, együttműködés és fenntarthatóság

Szívügyünk az otthonok álomszerűvé tétele az építkezők és felújítók számára. A döntéshozatalban és az álomszép otthon megteremtésében partnerekként állunk rendelkezésükre. Nem csak egy terméket kínálunk, hanem egy hosszú távú, szoros együttműködést építünk, amely a tervezéstől a kivitelezésen át a gondozásig terjed.

Hiszünk abban, hogy a minőségi fa és fa-alu nyílászárók alkalmazkodnak a modern világ tempójához és stílusához. Széles termékválasztékunk mellett teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk. Ingyenes árajánlat, precíz felmérés, személyre szabott szaktanácsadás, helyszínre szállítás és a nyílászárók beépítése mellett, a szervizelést és a karbantartást is magabiztosan vállaljuk.

Környezettudatosság és fenntarthatóság a vállalatunk alapelvei között szerepelnek. Telephelyeinken szelektív hulladékgyűjtés, napelemek és napkollektorok használata, valamint a környezetvédelmi előírások szigorú betartása mind hozzájárulnak a zöldebb jövőhöz. A fahulladék újrahasznosítása mellett, fenntartható forrásokból származó faanyagokat használunk, melyek FSC minősítéssel rendelkeznek. Termékeink magas hőszigetelési tulajdonságokkal és hosszú élettartammal járulnak hozzá a klímaváltozás elleni küzdelemhez.

Hiteles munka – Az igazi megjelenés. A garancia minderre a több mint 28 éves múltra visszatekintő, dinamikusan fejlődő magyar vállalkozásunk, melyet a családi értékek és a minőség iránti elkötelezettség hajt. Az idők folyamán is ránk talál, mert az igazi értékek sosem mennek ki a divatból.

GYERE EL HOZZÁNK! NÉZD MEG TERMÉKEINKET!

Előzetes egyeztetés után szeretettel várjunk bemutatótermünkben, ahol felfedezheted termékeink sokszínűségét, és egy izgalmas üzemlátogatás során közelebbről is megismerkedhetsz a gyártás folyamatával.

FOGLALJ IDŐPONTOT - LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK