Munkánk minőségét a több mint negyedszázados tapasztalattal rendelkező, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő családi vállalkozásunk garantálja, amely folyamatos fejlődésben van. Cégünk kiemelkedőségét nemcsak a név teszi “Naggyá”, hanem egyedülálló és kivételes minőségünk is. A Nagy Géza Faipari Kft. olyan fa nyílászárókat készít, amelyek időtálló eleganciával ötvözve sugározzák a modern és klasszikus stílus lenyűgöző luxusát már az első pillanattól fogva.

Előnyei:

 • Természetes szépség és esztétika: Mind a tömörfa, mind a furnérozott ajtók esetében jelen van a fa megjelenése, ami hozzájárul a természetes és vonzó belső tér kialakításához.
 • Tartósság és időtállóság: Mindkét típusú ajtó erős és ellenálló anyagokból készül, ami hosszú élettartamot eredményez.
 • Széles stílusválaszték: Mind a tömörfa, mind a furnérozott ajtók számos stílusban és színben elérhetők, így könnyen illeszthetők a belső tér díszítéséhez.
 • Különböző árszintek: A furnérozott ajtók általában magasabb árkategóriába tartoznak, míg a tömörfa ajtók megfizethetőbb áron elérhetők, lehetőséget kínálva a gazdaságosabb belső tér kialakítására. 

Tömörfa ajtók

Beltéri ajtók

Az ajtólapok profilmart üveglécezet vagy minta és léc nélküli keretszerkezetből állnak, amit osztások választanak el. Ide kerülnek a tömörfa mart vagy sík furnérozott felületű betétek, esetleg üvegek. Azért, hogy utólagosan ne legyenek összeszáradási problémák, alkatrészenként kerülnek felületkezelésre. Anyagukat tekintve számos fafajból készülhetnek hossztoldott és toldásmentes kivitelben, mindkét esetben csomómentes felülettel. A klasszikus, rusztikus vagy modernebb kivitelű ajtók széles palettája megtalálható a galériában.

Megtekintem a galériában

Furnérozott ajtók

Beltéri ajtók

A síklapos szerkezetű ajtólap stabilitásának és tartósságának érdekében rétegragasztott vázkeret kerül alkalmazásra a vetemedések elkerülése céljából. Ezen vázkeret mindkét oldalról rétegelt lemezborítással és színfurnérral van ellátva, továbbá a vázszerkezet lehetőséget nyújt zártcellás szigetelés kitöltésre alapértelmezettként, ugyanakkor hangszigetelő anyagokkal is gyártható. Az ajtótok nálunk eltérően más gyártóktól nem MDF lapokból, hanem masszív fából készül, amelyet színfurnér borít, így megnövelve a stabilitást és az időtállóságot.

Megtekintem a galériában

A sok száz fafajnak és ezek kombinálásának köszönhetően teljesen egyedi és különleges ajtó gyárthatók a minimál stílustól az intarziás ajtókig.

ECO PANEL

CLASSIC PANEL

SONITUS HANGSZIGETELT PANEL

Utólag szerelhető egyedi méretre gyártott különböző stílusú ajtótokokból választhat, amelyeket a standard szögletes vagy egyedi díszes borítással számtalan stílusban elkészíteni.

 • Falcolt tokok
 • Síkbazárodó tokok
 • Tokba nyíló-síkbazáró tokok
 • Ergon Living forgó ajtó tokok
 • Falba toló Eclisse ajtó tokok
 • Falon kívüli toló ajtó tokok
 • Mélybéléses tokok a fenti lehetőségek kombinálásával
 • Gerébtokok

A három oldalán végigfutó guminak köszönhetően az ajtó csendesen működik vagyis nem kopog. Azért, hogy az ajtók megfelelően és szépen illeszkedjenek, a burkolások és a burkolatváltók a kellő helyen legyenek, nagyon fontos a megfelelő falkáva kialakítása, amit már a tervezéskor figyelembe kell venni. Ha ez elmaradt, általában van lehetőség az építés folyamán minimális korrigálásokra. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani a letölhető burkolási segédlettel, amit ha átadnak a mestereknek, akkor ennek megfelelően tudják elkészíteni a munkájukat. Mivel a tokoknak számos típusa lehetséges ezért tájékozódjanak milyen tokkal rendelték az ajtókat.

A kényelmes és tartós működésről a három dimenzióban állítható látszó vagy rejtett pántok gondoskodnak, amire igény szerint takarósapkák kerülnek. A zárszerkezet kérhető normálkulcsos, vagy WC záras esetleg biztonsági záras kivitelben is. Bőséges kilincs választékunkból megtalálja stílusban az ajtóhoz legjobban igazodót.

Ajtóink lehetnek:

 • Nyílók egy és többszárnyú kivitelben.
 • Falba tolók egy és többszárnyú kivitelben.
 • Falon kívüli tolók, rusztikus kovácsoltvas futó sínnel vagy fa karnisos megjelenéssel.
 • Ergon Living (forgó ajtók).

Örömmel várjuk hogy keress minket és lépj kapcsolatba velünk!

Szakértőink készen állnak arra, hogy válaszoljanak minden kérdésedre és megoldást találjanak az igényeidre. Legyen szó termékeinkről, szolgáltatásainkról vagy bármely más információról, örömmel segítünk. Várjuk, hogy segíthessünk neked a legjobb döntés meghozatalában és otthonod tökéletesítésében!

BEMUTATÓTEREM

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

GYÁR

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

CÉGINFORMÁCIÓ

Cégnév: NAGY GÉZA Faipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: NAGY GÉZA Kft.
Cégjegyzékszám: 17 09 006665
Adószám: 14430792217

KAPCSOLAT

+36 (30) 351 5134
nagygeza@nagygeza.hu
info@minosegifanyilaszaro.hu

CÍMÜNK

7355 Nagymányok, Iparos út 4

Nagy Géza Faipari Kft.
Nagymányok, Iparos út 4.

7355

Útvonaltervező