Munkánk minőségét a több mint negyedszázados tapasztalattal rendelkező, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő családi vállalkozásunk garantálja, amely folyamatos fejlődésben van. Cégünk kiemelkedőségét nemcsak a név teszi “Naggyá”, hanem egyedülálló és kivételes minőségünk is. A Nagy Géza Faipari Kft. olyan fa nyílászárókat készít, amelyek időtálló eleganciával ötvözve sugározzák a modern és klasszikus stílus lenyűgöző luxusát már az első pillanattól fogva.

  • Kültéri nyílászárók: Kiváló minőségű, kültéri elrendezéseket szolgáló ablakok és ajtók. Az időjárás viszontagságaitól védenek, míg a modern tervezés és strapabíró anyagok hosszú élettartamot biztosítanak. Könnyű kezelhetőség és energiahatékonyság mellett a megfelelő kültéri nyílászárók növelik otthona vagy vállalkozása értékét és esztétikáját.
  • Beltéri ajtók: Belső tereinek elválasztásához stílusos és funkcionalitásra tervezett ajtóink között megtalálja a tökéleteset. A klasszikus vagy modern kialakítású belső ajtók nemcsak esztétikusak, hanem praktikusak is, növelve a térhasználat hatékonyságát és a privát szférát.
  • Árnyékolástechnika: Az árnyékolástechnikai megoldások széles skálája között választhat a kültéri és beltéri tér kényelmének növelése érdekében. Napellenzők, redőnyök, szúnyoghálók és más árnyékolók lehetővé teszik a fény és hőszabályozást, ezáltal hozzájárulva az energiamegtakarításhoz és a kényelmes légkör kialakításához.

KÜLTÉRI NYÍLÁSZÁRÓK

A kültéri nyílászárók olyan épületelemek, mint ablakok, ajtók és bejárati kapuk, melyek elválasztják az épület belső terét a külső környezettől. Fontos szerepük van a hőszigetelésben, hangszigetelésben és a biztonság fenntartásában. Az anyagválasztás és a kialakításuk nagyban befolyásolja az épület energiahatékonyságát és esztétikáját.

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Ha kültéri nyílászárókhoz árnyékolástechnikai megoldásokat keres, akkor cégünk a tökéletes választás. Kínálatunkban megtalálhatók a legkorszerűbb és esztétikus árnyékoló rendszerek, melyekkel otthona vagy vállalkozása kültéri területei nemcsak kényelmesek, de stílusosak is lehetnek. Bízza ránk az árnyékolás részleteit, hogy maximális komfortot és esztétikát érhessen el.

BELTÉRI AJTÓK

A beltéri ajtók között megtalálhatók a tömörfa ajtók, melyek valódi faanyagból készülnek, időtállóak és esztétikus faerezettel rendelkeznek. A furnérozott ajtók vékony fa furnérral borított ajtólapok, amelyek lehetővé teszik a valódi fa megjelenését változatos stílusokban és színekben. Mindkét típus változatos kialakítást kínál a belső tér személyre szabásához.

Örömmel várjuk hogy keress minket és lépj kapcsolatba velünk!

Szakértőink készen állnak arra, hogy válaszoljanak minden kérdésedre és megoldást találjanak az igényeidre. Legyen szó termékeinkről, szolgáltatásainkról vagy bármely más információról, örömmel segítünk. Várjuk, hogy segíthessünk neked a legjobb döntés meghozatalában és otthonod tökéletesítésében!

BEMUTATÓTEREM

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

GYÁR

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

CÉGINFORMÁCIÓ

Cégnév: NAGY GÉZA Faipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: NAGY GÉZA Kft.
Cégjegyzékszám: 17 09 006665
Adószám: 14430792217

KAPCSOLAT

+36 (30) 351 5134
nagygeza@nagygeza.hu
info@minosegifanyilaszaro.hu

CÍMÜNK

7355 Nagymányok, Iparos út 4

Nagy Géza Faipari Kft.
Nagymányok, Iparos út 4.

7355

Útvonaltervező