Munkánk minőségét a több mint negyedszázados tapasztalattal rendelkező, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő családi vállalkozásunk garantálja, amely folyamatos fejlődésben van. Cégünk kiemelkedőségét nemcsak a név teszi “Naggyá”, hanem egyedülálló és kivételes minőségünk is. A Nagy Géza Faipari Kft. olyan fa nyílászárókat készít, amelyek időtálló eleganciával ötvözve sugározzák a modern és klasszikus stílus lenyűgöző luxusát már az első pillanattól fogva.

  • Standard: Az egyszerűség és a funkcionalitás jegyében készült bejárati ajtó, mely időtálló designnal és megbízható minőséggel rendelkezik.
  • Exkluzív: Kifinomult megjelenés és prémium anyagok összefonódása, amely eleganciát és stílust sugall. Az exkluzív bejárati ajtók az igényeket és a design-t ötvözik.
  • Elegance: Letisztult vonalvezetés, esztétikus részletek és harmónia jellemzi ezt a bejárati ajtót, mely elegáns hangulatot teremt a ház belépőjénél.
  • Classic: Az időtlen, klasszikus stílusú bejárati ajtók hagyományos megjelenést kínálnak, a múlt emlékeit ötvözve a modern követelményekkel.
  • Fa-Alu: Az elegancia és a természetesség ötvözete a fa és alumínium kombinációjában, mely tartósságot és esztétikát nyújt egyidejűleg.
  • Modern: Az innováció és a letisztultság jegyében készült bejárati ajtó, mely a modern építészeti irányzatokhoz illeszkedik, és a minimalista vonalvezetésre fókuszál.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy cégünk rendelkezik az ország legnagyobb egyedi termék katalógusával. A katalógusunkban látható képek valósághűen ábrázolják termékeinket, nem számítógépes grafikák. Amennyiben bármelyik lenti nyílászárót szeretnéd megvásárolni, kérheted, hogy egyedi elképzeléseidnek megfelelően gyártsuk le számodra, szabadon választhatva a különböző színek és anyagok között. Az elképzeléseidnek csak a képzelet szab határt, és mi minden igényt szívesen teljesítünk!

STEMESEDER PRÉMIUM FA-ALU AJTÓK

A Stemeseder Prémium Fa-Alu ajtók ötvözik az alumínium és fa eleganciáját, teremtve egy modern és időtálló megjelenést. Kiváló minőségük és innovatív designjuk ideális választást kínálnak azoknak, akik egyedülálló stílust és tartósságot keresnek otthonuk bejárati ajtajához.

Megtekintem

INGYENES ÁRAJÁNLAT

Kérj ingyenes ajánlatot otthonod nyílászáróinak cseréjére! Ne habozz tovább, kérd az ingyenes ajánlatot most, és tedd otthonod még komfortosabbá és energiatakarékosabbá velünk! Miért minket válassz? Széleskörű tapasztalat a nyílászárók terén. Minőségi alapanyagok és precíz gyártási folyamat. Energiatakarékos és hangszigetelt megoldások. Professzionális csapatunk gondoskodik a beépítésről. Rugalmas ajánlatkészítés a Te igényeid szerint!

Árajánlat kérése Lépjünk kapcsolatba

Örömmel várjuk hogy keress minket és lépj kapcsolatba velünk!

Szakértőink készen állnak arra, hogy válaszoljanak minden kérdésedre és megoldást találjanak az igényeidre. Legyen szó termékeinkről, szolgáltatásainkról vagy bármely más információról, örömmel segítünk. Várjuk, hogy segíthessünk neked a legjobb döntés meghozatalában és otthonod tökéletesítésében!

BEMUTATÓTEREM

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

GYÁR

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

CÉGINFORMÁCIÓ

Cégnév: NAGY GÉZA Faipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: NAGY GÉZA Kft.
Cégjegyzékszám: 17 09 006665
Adószám: 14430792217

KAPCSOLAT

+36 (30) 351 5134
nagygeza@nagygeza.hu
info@minosegifanyilaszaro.hu

CÍMÜNK

7355 Nagymányok, Iparos út 4

Nagy Géza Faipari Kft.
Nagymányok, Iparos út 4.

7355

Útvonaltervező