Munkánk minőségét a több mint negyedszázados tapasztalattal rendelkező, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő családi vállalkozásunk garantálja, amely folyamatos fejlődésben van. Cégünk kiemelkedőségét nemcsak a név teszi “Naggyá”, hanem egyedülálló és kivételes minőségünk is. A Nagy Géza Faipari Kft. olyan fa -alu nyílászárókat készít, amelyek időtálló eleganciával ötvözve sugározzák a modern és klasszikus stílus lenyűgöző luxusát már az első pillanattól fogva.

Előnyei:

 • A kiváló minőségű fa- alu nyílászárók nem csupán páratlan és kifogástalan szigetelést nyújtanak, hanem az otthon minden sarkába behozzák a természet hibátlan, tiszta és minden részletében tökéletes megjelenését is.
 • Az újgenerációs nyílászárók hatékonyan csökkentik a külső zajok behatolását, így kellemesebb lakó- vagy munkakörnyezetet teremtenek.
 • Minimalista, tradicionális és modern kialakításuk elegáns megjelenést kölcsönöz az épületnek, emelve annak esztétikai értékét.
 • Magyar termék, hazai gyártás német és osztrák alapanyagokkal, immáron három évtizede a piacon.

Fa-Alu Nyílászárók:

A fa-alu nyílászárók olyan megoldást nyújtanak, amelyek kombinálják a természetes fa melegségét és otthonosságát az alumínium tartósságával és időtállóságával. Ezek a nyílászárók különösen ajánlottak olyan helyekre, ahol kiemelt szerepet kap az energiahatékonyság, például családi házak, lakóparkok, társasházak és közintézmények esetében. Fontos szempont az ápolásmentes hosszú élettartam, valamint a magas biztonsági és hangszigetelési követelmények teljesítése.

Az otthonok tervezése és felújítása során a nyílászárók kiválasztása rendkívül fontos szerepet játszik. Ezek a rendszerek nem csupán az épület megjelenését határozzák meg, hanem kulcsszerepet játszanak a komfortérzet, az energiatakarékosság és a védelem terén is. A prémium Fa-Alu nyílászárók olyan termékcsaládot képviselnek, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak.

Prémium Fa-Alu Termék Családok:

 • Gondozásmentes külső felületek.
 • Védelem a szélsőséges időjárási viszonyoktól.
 • Letisztult modern kivitelek és klasszikus formák.
 • Nemesfa borítások 8 féle anyagból.
 • Egyediség a sokféle műszaki megoldásnak köszönhetően.
 • Exkluzív megjelenés.
 • Láthatatlan hegesztett alumínium sarkok (bizonyos méretig).
 • Időtállóság 10 vagy akár 30 év színtartóssági garancia.
 • Több mint 1000 szín és választható struktúra.
 • Léc nélküli, svartnizot kivitel belső oldalon.
 • Külső és belső oldali síkbazáródási lehetőség.
 • Nagy teherbírású látszó vagy rejtett vasalatok.
 • Célirányos üvegezés, strukturális üveg, üveg-sarkok, padlóig üvegezés stb.

Gyártói Információk:

 • Az aluburkolatok kizárólagos beszállítója az Osztrák Stemeseder.
 • Színazonos kültéri és beltéri párkányok valamint árnyékolástechnika.
 • Sokéves gyártói tapasztalat, CNC megmunkálás.

Gondozásmentes külső felületek: A Fa-Alu rendszerek gondozásmentes külső felületekkel rendelkeznek, így nem igényelnek folyamatos festést vagy karbantartást. Ez a tulajdonság különösen értékes a hosszú távú élettartam és a praktikum szempontjából.

Védelem a szélsőséges időjárási viszonyoktól: Az időjárás viszontagságai elleni védelem elengedhetetlen a nyílászárók esetében. A Fa-Alu rendszerek kiválóan ellenállnak az extrém időjárási viszonyoknak, így biztosítják az otthonod belsejének védelmét. Nem tesz kárt benne a legnagyobb jégeső sem.

Letisztult modern kivitelek és klasszikus formák: A termékcsalád letisztult, modern kiviteleivel és klasszikus formáival könnyen illeszkedik bármilyen építészeti stílushoz. Az egyedi kivitelezési lehetőségek révén a Fa-Alu nyílászárók tökéletesen illeszkednek az egyedi tervezésű projektekhez is.

Egyediség a sokféle műszaki megoldásnak köszönhetően: A Fa-Alu rendszerek sokféle műszaki megoldásnak köszönhetően egyediek és testre szabhatók. Ezzel lehetőség nyílik az igényeknek és preferenciáknak megfelelő nyílászárók kialakítására.

Exkluzív megjelenés: A Fa-Alu rendszerek exkluzív megjelenéssel rendelkeznek, amelyek kiemelik az épületet, és egyedivé teszik azt.

Láthatatlan hegesztett alumínium sarkok: Bizonyos méretig a Fa-Alu rendszerek láthatatlan hegesztett alumínium sarkokkal rendelkeznek, amelyek elegáns és időtálló megjelenést biztosítanak.

Időtállóság és színtartóssági garancia: A Fa-Alu nyílászárók hosszú élettartammal rendelkeznek, és akár 10 vagy akár 30 év színtartóssági garanciát is kínálnak, ami hosszú távú befektetést jelent az otthonodba.

Léc nélküli, svartnizot kivitel belső oldalon: Az elegancia és a minimalista dizájn kedvelőinek a Fa-Alu rendszerek léc nélküli kivitellel és svartnizot borítással belső oldalon is rendelkeznek.

Külső és belső oldali síkbazáródási lehetőség: A Fa-Alu rendszerek lehetőséget kínálnak külső és belső oldali síkbazáródásra, ami tökéletesen illeszkedik az épület tervezési igényeihez.

Nagy teherbírású látszó vagy rejtett vasalatok: Az otthonok biztonságát nagyban befolyásolja a nyílászárók vasalata. A Fa-Alu rendszerek nagy teherbírású látszó vagy rejtett vasalatokkal rendelkeznek, amelyek megbízható és tartós megoldást kínálnak.

Célirányos üvegezés és rovarvédelmi megoldások: A Fa-Alu nyílászárókban célirányos üvegezési lehetőségek és rovarvédelmi megoldások is elérhetők, így még kényelmesebbé és funkcionálisabbá teheted az otthonodat.

NG 95 Stratos 510

Fa -alu nyílászárók

Megtekintem

NG 111 Stratos 200

Fa -alu nyílászárók

Megtekintem

NG 95 Stratos 510 Deko Combi

Fa -alu nyílászárók

Megtekintem

A Fa-Alu nyílászárók tehát tökéletes választást jelentenek azoknak, akik egyaránt kivételes megjelenésű, hosszú élettartamú, és praktikus nyílászáróra vágynak az otthonukba. A rendszerek ötvözik a fa meleg és otthonos hangulatát az alumínium erő és tartósságával, így tökéletes egyensúlyt teremtenek az esztétika és a funkcionalitás között.

Az aluburkolatok exkluzív Osztrák Stemeseder beszállítótól származnak, ami garanciát nyújt a termék minőségére és megbízhatóságára. Az árnyékolástechnikai megoldások és színazonos kültéri és beltéri párkányok szintén hozzájárulnak az egységes és harmonikus megjelenéshez.

A nemesfa borítású Fa-Alu ablakok olyan nyílászárók, amelyek luxus és minőség érzetét hozzák az otthonba. Belső oldalukon 8 féle nemesfaanyag közül választható, amelyek a hőszigetelés szempontjából kiváló hossztoldott lucfenyő magra épülnek. Ezek közé tartozik például a frízes tölgyfa, amely egyenes szálú, csomómentes és homogén felületet kínál, valamint a csomós rusztikus tölgyfa, ahol a csomókat és repedéseket fekete anyaggal töltik ki. Emellett lehetőség van választani antik tölgyfát is, ami kezeletlen felülettel sötétebb, érett rusztikus színvilágot ad. További opciók közé tartoznak a red grandis, kőris, dió, cseresznye és csomós fenyő.

Ezek a nemesfa borítású ablakok számos olyan belső fa felületet tesznek elérhetővé melyek önmagukban nem optimálisak vagy nem is alkalmasak nyílászáró gyártására. A ragasztásnak, és a gondos válogatásnak köszönhetően viszont elérhetővé vált az egyedi design.

A Fa-Alu nyílászárók továbbá célirányos üvegezési lehetőségeket kínálnak, mint például strukturális üveg, üveg-sarkok vagy padlóig üvegezés. Ezeken a megoldásokon keresztül az otthonodat napfényes, tágas és kellemes hellyé varázsolhatod. Ráadásul a rovarvédelmi és árnyékolástechnikai opciók is gondoskodnak arról, hogy az időjárás és a kellemetlen vendégek ne zavarják a nyugalmadat.

A Fa-Alu nyílászárók nem csupán stílusosak és funkciónálisak, hanem hosszú éveken keresztül megőrzik megjelenésüket és teljesítményüket. A hosszú távú színtartóssági garancia további biztonságot és nyugalmat nyújt a vásárlóknak.

Az Fa-Alu nyílászárók a tökéletes választás lehetnek azoknak, akik a gondozásmentes és hosszú élettartamú nyílászárókat keresik. Az alumínium és fa kombinációja a legjobb tulajdonságokat kínálja mindkét anyagból. Az alumínium kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem korrodál, és könnyen tisztítható. A fa melege és esztétikailag vonzó, de hajlamos lehet idővel kopni és repedezni. Az alu fa nyílászárók ezt a két anyagot ötvözik, így a fa szépségét élvezhetjük anélkül, hogy aggódnunk kellene a gyakori karbantartás miatt. Ezáltal időt és pénzt takaríthatunk meg, miközben otthonunkat modern és esztétikus megjelenéssel ruházzuk fel.

Végezetül, a Fa-Alu nyílászárók kiválóan alkalmazkodnak a modern és hagyományos épületekhez egyaránt, lehetővé téve a tervezők és otthonok tulajdonosai számára, hogy egyedülálló és igényes megoldásokat találjanak az otthonuk számára.

A prémium Fa-Alu nyílászárók tehát nem csupán egy egyszerű funkcionális elemek az otthonodban, hanem igazi értéket és eleganciát képviselnek. Ha minőséget és stílust keresel, akkor a Fa-Alu rendszerek mindenképpen érdemes megfontolnod a nyílászárók kiválasztásakor. Az otthonod kényelmét és megjelenését ezek a rendszerek emelhetik egy magasabb szintre.

Nemesfa Borítások:

 • 8 féle anyagból választható nemesfa borítás.
 • Nemesfa borítások a termikusan kiváló hossztoldott lucfenyő magra épülnek.
 • Selyemfényű vagy matt felületkezelés.
 • Jó hő- és hangszigetelési értékek.

Egyéb Jellemzők:

 • Komplett árnyékolás technikai és rovarvédelmi megoldások.
 • Ral szalagos vagy vakolósínes beépítés.
 • Az alumínium és fa kombinációja: természetes otthonos érzés az alumínium időtállóságával.
 • Döntés, ami egy életre szól.

Örömmel várjuk hogy keress minket és lépj kapcsolatba velünk!

Szakértőink készen állnak arra, hogy válaszoljanak minden kérdésedre és megoldást találjanak az igényeidre. Legyen szó termékeinkről, szolgáltatásainkról vagy bármely más információról, örömmel segítünk. Várjuk, hogy segíthessünk neked a legjobb döntés meghozatalában és otthonod tökéletesítésében!

BEMUTATÓTEREM

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

GYÁR

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

CÉGINFORMÁCIÓ

Cégnév: NAGY GÉZA Faipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: NAGY GÉZA Kft.
Cégjegyzékszám: 17 09 006665
Adószám: 14430792217

KAPCSOLAT

+36 (30) 351 5134
nagygeza@nagygeza.hu
info@minosegifanyilaszaro.hu

CÍMÜNK

7355 Nagymányok, Iparos út 4

Nagy Géza Faipari Kft.
Nagymányok, Iparos út 4.

7355

Útvonaltervező