Munkánk minőségét a több mint negyedszázados tapasztalattal rendelkező, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő családi vállalkozásunk garantálja, amely folyamatos fejlődésben van. Cégünk kiemelkedőségét nemcsak a név teszi “Naggyá”, hanem egyedülálló és kivételes minőségünk is. A Nagy Géza Faipari Kft. olyan fa nyílászárókat készít, amelyek időtálló eleganciával ötvözve sugározzák a modern és klasszikus stílus lenyűgöző luxusát már az első pillanattól fogva.

  • Kültéri nyílászárók: Kiváló minőségű, kültéri elrendezéseket szolgáló ablakok és ajtók. Az időjárás viszontagságaitól védenek, míg a modern tervezés és strapabíró anyagok hosszú élettartamot biztosítanak. Könnyű kezelhetőség és energiahatékonyság mellett a megfelelő kültéri nyílászárók növelik otthona vagy vállalkozása értékét és esztétikáját.
  • Beltéri ajtók: Belső tereinek elválasztásához stílusos és funkcionalitásra tervezett ajtóink között megtalálja a tökéleteset. A klasszikus vagy modern kialakítású belső ajtók nemcsak esztétikusak, hanem praktikusak is, növelve a térhasználat hatékonyságát és a privát szférát.
  • Árnyékolástechnika: Az árnyékolástechnikai megoldások széles skálája között választhat a kültéri és beltéri tér kényelmének növelése érdekében. Napellenzők, redőnyök, szúnyoghálók és más árnyékolók lehetővé teszik a fény és hőszabályozást, ezáltal hozzájárulva az energiamegtakarításhoz és a kényelmes légkör kialakításához.

BEJÁRATI AJTÓK

Bejárati ajtóink nem csupán funkcionális elemek, hanem igazi stílus és biztonság központi összekötőpontjai, melyek kifinomult minőségű anyagok és részletgazdag kivitelezés révén harmonikusan illeszkednek otthonod megjelenéséhez, miközben megbízható védelmet nyújtanak. Legyen szó modern, letisztult vonalakról vagy időtálló klasszikus stílusról, széles választékunk segít kifejezni egyéni stílusodat és igényeidet, miközben az ajtók magas minősége hosszú távú elégedettséget biztosít.

ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Ha kültéri nyílászárókhoz árnyékolástechnikai megoldásokat keres, akkor cégünk a tökéletes választás. Kínálatunkban megtalálhatók a legkorszerűbb és esztétikus árnyékoló rendszerek, melyekkel otthona vagy vállalkozása kültéri területei nemcsak kényelmesek, de stílusosak is lehetnek. Bízza ránk az árnyékolás részleteit, hogy maximális komfortot és esztétikát érhessen el.

BELTÉRI AJTÓK

A beltéri ajtók között megtalálhatók a tömörfa ajtók, melyek valódi faanyagból készülnek, időtállóak és esztétikus faerezettel rendelkeznek. A furnérozott ajtók vékony fa furnérral borított ajtólapok, amelyek lehetővé teszik a valódi fa megjelenését változatos stílusokban és színekben. Mindkét típus változatos kialakítást kínál a belső tér személyre szabásához.

ABLAKOK

Kínálatunkban található minden ablaktípus kiemelkedő minőségű anyagok felhasználásával készül, ami nem csupán hosszú élettartamot biztosít, hanem esztétikailag is emeli otthona értékét. A gondos kivitelezés és tervezés eredményeként ezek az ablakok nem csupán praktikusak, de a ház teljes megjelenéséhez is hozzájárulnak, miközben hatékony védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságai ellen.

EGYÉB AJTÓK

Kínálatunkban található emelő toló ajtók modern és praktikus megoldást nyújtanak, vertikálisan emelkednek és oldalra tolódnak, ideálisak nagy nyílásokhoz, harmonikusan illeszkedve a térbe. Erkély ajtóink nagy üvegfelülettel összekötik a belső teret az erkéllyel vagy terasszal, természetes fénnyel árasztva be azt. Pince ajtóink biztonságos és tartós kialakítással rendelkeznek, ideálisak pincékbe vagy alagsorokba, hozzájárulva a helyiség hőszigeteléséhez és védelméhez. Villanyóra szekrény ajtóink pedig kis méretben biztosítják a villamos energia hozzáférhetőségét és védelmét, zárva tartva a villanyóra szekrényt.

KILINCSEK ÉS PÁRKÁNYOK

A prémium minőségű bejárati ajtók, beltéri ajtók és ablakok esetében kiemelt fontosságúak a részletek, mint például a kilincsek és kültéri párkányok, amelyek sokkal többet jelentenek pusztán funkciójuknál. Ezek a kilincsek és párkányok nem csupán kiemelkedően funkcionálisak, hanem elegáns és stílusos megjelenésükkel is hozzájárulnak otthona vagy üzletének esztétikai értékéhez, tovább emelve a helyszín hangulatát és karakterét.

ÜVEGEK

Az egyes típusú üvegek sajátos tulajdonságokkal és esztétikával rendelkeznek, így lehetőség nyílik a nyílászárók egyéni megjelenésének és funkcionalitásának testreszabására. Az üvegvariációk kiválasztásakor fontos szempontok az adott tér stílusa, a fényáteresztés mértéke, a magánszférát nyújtó megoldások, valamint az energiatakarékossági szempontok figyelembevétele, ami együttesen határozza meg az ideális üvegezési megoldást.

FA SZÍNMINTÁK

Amikor fa színmintákat választasz, kiemelten fontos, hogy a kiválasztott árnyalatok és stílusok tökéletesen illeszkedjenek az otthonod belső és külső környezetéhez. Az ajánlott gyakorlat az, hogy élőben is megtekintsd a különböző színmintákat és mintadarabokat, mivel ez segít valósághűbben megragadni a színek és anyagok összhangját, ezzel együtt pedig biztosítja a legjobb döntés meghozatalát az otthonod esztétikáját és hangulatát illetően.

Örömmel várjuk hogy keress minket és lépj kapcsolatba velünk!

Szakértőink készen állnak arra, hogy válaszoljanak minden kérdésedre és megoldást találjanak az igényeidre. Legyen szó termékeinkről, szolgáltatásainkról vagy bármely más információról, örömmel segítünk. Várjuk, hogy segíthessünk neked a legjobb döntés meghozatalában és otthonod tökéletesítésében!

BEMUTATÓTEREM

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

GYÁR

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

CÉGINFORMÁCIÓ

Cégnév: NAGY GÉZA Faipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: NAGY GÉZA Kft.
Cégjegyzékszám: 17 09 006665
Adószám: 14430792217

KAPCSOLAT

+36 (30) 351 5134
nagygeza@nagygeza.hu
info@minosegifanyilaszaro.hu

CÍMÜNK

7355 Nagymányok, Iparos út 4

Nagy Géza Faipari Kft.
Nagymányok, Iparos út 4.

7355

Útvonaltervező