Munkánk minőségét a több mint negyedszázados tapasztalattal rendelkező, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő családi vállalkozásunk garantálja, amely folyamatos fejlődésben van. Cégünk kiemelkedőségét nemcsak a név teszi “Naggyá”, hanem egyedülálló és kivételes minőségünk is. A Nagy Géza Faipari Kft. olyan fa nyílászárókat készít, amelyek időtálló eleganciával ötvözve sugározzák a modern és klasszikus stílus lenyűgöző luxusát már az első pillanattól fogva.

  • Alumínium zsalugáterek: Az alumínium zsalugáterek a praktikum és tartósság tökéletes ötvözete. Könnyű kezelés és hosszú élettartam jellemzi őket, és ellenállnak az időjárás viszontagságainak.
  • Fa zsalugáterek: A fa zsalugáterek egyedülálló hangulatot varázsolnak otthonába. Természetes anyaguk és meleg, vidéki kivitelezésük ideálisak vidéki életérzést sugározó épületekhez.
  • Időtállóság: Aluminium zsalugáterink minőségi anyagból készül, hogy hosszú élettartammal szolgálhasson, és ellenálljon az időjárás kihívásainak. Fa zsalugátereink élettartama homlokzatra kitéve korlátozott.
  • Stílus és anyagok: Nálunk széles választékban találhatók alumínium és fa zsalugáterek, hogy mindenki megtalálhassa a saját stílusához és igényeihez legjobban illő megoldást.

GRIESSER PRÉMIUM ALU ZSALUGÁTEREK

A Griesser Prémium Alu zsalugáterek ötvözik a mai stílust és a tradiciókat az alumínium eleganciájával, teremtve egy modern és időtálló megjelenést. Kiváló minőségük és innovatív designjuk ideális választást kínálnak azoknak, akik egyedülálló stílust és tartósságot keresnek otthonuk ablakaihoz.

Megtekintem

Örömmel várjuk hogy keress minket és lépj kapcsolatba velünk!

Szakértőink készen állnak arra, hogy válaszoljanak minden kérdésedre és megoldást találjanak az igényeidre. Legyen szó termékeinkről, szolgáltatásainkról vagy bármely más információról, örömmel segítünk. Várjuk, hogy segíthessünk neked a legjobb döntés meghozatalában és otthonod tökéletesítésében!

BEMUTATÓTEREM

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

GYÁR

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

CÉGINFORMÁCIÓ

Cégnév: NAGY GÉZA Faipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: NAGY GÉZA Kft.
Cégjegyzékszám: 17 09 006665
Adószám: 14430792217

KAPCSOLAT

+36 (30) 351 5134
nagygeza@nagygeza.hu
info@minosegifanyilaszaro.hu

CÍMÜNK

7355 Nagymányok, Iparos út 4

Nagy Géza Faipari Kft.
Nagymányok, Iparos út 4.

7355

Útvonaltervező