RED GRANDIS

RED GRANDIS LUCFENYŐ DUÓ

Az Ideális Környezettudatos Nyílászáró: Magas Minőség és Költséghatékonyság Találkozása CSAK A NAGYGÉZA FAIPARI KFT KÍNÁLATÁBAN!

BÜSZKÉN MONDHATOM, HOGY MAGYARORSZÁGON 2015-BEN ELSŐKÉNT KEZDTÜK HASZNÁLNI NYÍLÁSZÁRÓ GYÁRTÁSÁRA A RED GRANDIS LUCFENYŐ DUÓ ANYAGOT, ÓRIÁSI SIKERREL. A KIMAGASLÓAN JÓ TULAJDONSÁGAI MIATT MÁRA  A GYÁRTÁSUNK 90-95% EBBŐL KÉSZÜL.

Az otthonunk nyílászárói számos szempontból meghatározzák a komfortérzetünket és a lakás energiahatékonyságát. A környezettudatosság és a minőség egyre fontosabbá válik a választásaink során, így érdemes megismerkedni egy olyan ideális nyílászáróval, amely magas minőséget, környezetvédelmet és költséghatékonyságot kombinál.

Red Grandis (Eucalyptus grandis) valóban sokoldalú keményfa, amely népszerűséget szerzett különböző faipari alkalmazásokban. Ismert vonzó megjelenése, tartóssága és fenntartható beszerzése miatt. Íme néhány kulcsfontosságú pont a Red Grandis-ről:

Minősítés: Az FSC Pure minősítés említése azt jelenti, hogy a Red Grandis fa olyan erdőkből származik, amelyeket felelősen kezelnek a Forest Stewardship Council (FSC) által meghatározott szabványok szerint. Ez a minősítés biztosítja, hogy a fa környezetileg és társadalmilag felelős módon kerül forrásba.

Fenntarthatóság: A Red Grandis-t fenntartható alternatívának tartják a hagyományosan gyakran túlhasznált mahagóni és Sapele keményfákhoz képest. A fát ültetvényeken termesztik, ami lehetővé teszi a jobb irányított és fenntartható erdőgazdálkodási gyakorlatokat.

A Red Grandis fa egy nagy, gyorsan növő fafajta, amely Dél-Amerikában, főként Uruguayban és Brazíliában található. Az erős és stabil fa könnyen megmunkálható, és kiváló minőségű, homogén színű felületet biztosít. A Red Grandis fából készült ajtók és ablakok nemcsak szépek és tartósak, hanem nagyon energiatakarékosak is. Az ablakok és ajtók gyártása során használt Red Grandis fa a fenntartható erdőgazdálkodásból származik, amely biztosítja a fa megfelelő kezelését és védelmét. A fa kiválasztása és vágása szigorú szabályok szerint történik annak érdekében, hogy a természetet és a környezetet minimálisan terheljék.

Ennek a nagyszerű faanyagnak az általános felhasználása az építőiparban az utóbbi években egyre növekszik. Az építőiparban a faanyagot leggyakrabban falburkolatok, tetőfedő anyagok, padlóburkolatok, valamint bútorok gyártására használják fel. Azonban az ajtók és ablakok gyártásához használt Red Grandis fa kivételes minősége és tulajdonságai miatt különösen alkalmasnak bizonyul. Az ablakok és ajtók gyártása során a Red Grandis fa könnyen megmunkálható, így a gyártók könnyen tudják az igényeknek megfelelően formázni és méretezni. Az anyag jellemzői miatt az ajtók és ablakok fokozott hő- és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, ami nagyon előnyös a lakások és házak energiahatékonysága szempontjából.

Anyagösszetétel:

A nyílászáró két olyan anyagból készül, ami környezettudatos, vagyis a gyártása során figyelembe veszik a környezetvédelmi szempontokat. Emellett magas minőségi anyagokat használnak, ami biztosítja az ajtó vagy ablak tartósságát és teljesítményét. A Red Grandis fedőrétegek olyan minősített nagy szilárdságú anyagok, amelyek kiválóan ellenállnak a környezeti hatásoknak. A termikusan kedvező lucfenyő rétegek pedig hozzájárulnak a nyílászáró hőszigetelő tulajdonságaihoz.

Tartóssági osztály:

A Red Grandist az 1-5-ig terjedő tartóssági tesztskálán a 3-4 határértékre sorolják, ami azt jelenti, hogy rendkívül tartós és hosszú élettartamú. Ez fontos, mert azt jelenti, hogy hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálja majd az otthon vagy az épület tulajdonosát. Érdekességképpen a borovifenyő a szíjács tartalma miatt a leggyengébb 1-es kategóriába tartozik.

Megjelenés:

A Red Grandis egyedi exkluzív rajzolattal, és nyitott pólusú felülettel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy esztétikus és elegáns látványt nyújt. Ez az esztétikai érték fontos lehet az épület vagy otthon összképének kialakításában.

Toldásmentesség:

A kiváló minőségű alapanyagnak köszönhetően nyílászáró fedőrétegei mind kívül, mind belül toldásmentesek. Ez azért fontos, mert a toldásoknál a fa megmozdulhat ami esztétikai és tartóssági problémákat is okozna.

Stabilitás:

A Red Grandis az erdőgazdálkodásnak is köszönhetően stabil nyugodt anyag, tehát nem hajlamos a vetemedésre. Ez a stabilitás hosszú távon is megőrzi az ajtó vagy ablak eredeti formáját és működését.

Szíjács tartalom:

A Red Grandis és a középen lévő lucfenyő nem tartalmaz szíjácsot, ami azt jelenti, hogy a fának nincs olyan elkülönülő része, mint pl. a borovi fenyőnek amelyek csökkenti az anyag minőségét vagy tartósságát.

Átgyantásodás:

A Red Grandis nem tartalmaz gyantát, a középen található Bajor lucfenyő minimális gyanta táskái a hő hatására se tud átjutni a külső és belső fedő Red Grandis lamellákon.

 

 

Hőszigetelés:

A nyílászáró közepén a termikusan kiváló hossztoldott lucfenyő rétegek találhatók, amik kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez hozzájárul az épület energiahatékonyságához és a fűtési vagy hűtési költségek csökkentéséhez.

Minőségellenőrzés:

A Red Grandis fák ültetvény erdők 20-25 év alatt vágás érettek, növekedésük kontrolált, 5 alkalommal gajazzák így tudják biztosítani az állandó egyenes és csomó mentes kiváló rönköket, amit egy korszerű üzemben szigorú minőség ellenőrzés közepette feldolgoznak.

Szín:

A Red Grandis homogén, egységes színű, ami azt jelenti, hogy más egzóta fákhoz képest minimális a színbeli különbségek vagy egyenetlenségek az anyag felületén.

Felületkezelhetőség:

A Red Grandis kiválóan és tartósan felületkezelhető, rendszeres karbantartás esetén hosszú élettartamot biztosít.

Ellenállás:

A Red Grandis a fenyőfélékhez hasonlítva mind kívül, mind belül ellenállóbb a mechanikai hatásokkal szemben, tehát tartós és strapabíró anyag.

Kártevők ellenállása:

A Red Grandis jól ellenáll a rovarok és gomba kártevőknek, ami megakadályozza az idővel kialakuló károsodást.

Fenntarthatóság:

A Red Grandis fenntartható erdőgazdálkodásból származik, ami azt jelenti, hogy az erdők fenntartható módon üzemeltetnek, hogy megőrizzék a természetes erőforrásokat és a környezetet.

Költséghatékonyság:

A Red Grandis költséghatékony, mivel a drágább anyag csak kívülre és belülre kerül középen az olcsóbb hossztoldott lucfenyő található. Fontos, hogy nálunk csak az alapanyag felárat kell megfizetni nincs rajta extra profit. Ez mind a két félnek jó üzlet, mivel a megrendelő önköltségi áron kap egy kiváló prémium terméket, a gyártó meg egy elégedett ügyfelet, aki sok év múlva ajánlani fogja.

A Kiválóság Alapjai: Red Grandis és Lucfenyő Egyesítése

Szembetűnő minőség, időtállóság és a szépség egyesül ezekben a nyílászárókban, finom luxusban tálalva.

Az ideális nyílászáró létrehozásához olyan anyagokat kell választani, amelyek ötvözik a szilárdságot, a tartósságot és a környezetvédelmet. A minősített nagy szilárdságú Red Grandis fedőrétegek tökéletes választást jelentenek minden a szempontban. Ezek a rétegek a tartósságot és a stabilitást garantálják, miközben középen termikusan kitűnő hossztoldott Bajor lucfenyő a hőszigetelést biztosíja, segítve a lakás energiatakarékosságát.

Megbízhatóság és Fenntarthatóság

Az anyag megbízhatósága nem csak a minőségi összetételből ered, hanem a folyamatos minőségellenőrzésből is. Az ideális nyílászáró gyártása során a minőség folyamatosan ellenőrzött, így garantáltan magas színvonalat képvisel. Emellett az anyag fenntarthatósága is előtérbe kerül. A fenntartható erdőgazdálkodásból származó Red Grandis és a lucfenyő választása nemcsak a természetvédelmet szolgálja, hanem hosszú távú használatot is biztosít. A jövő lakóközösségei egyre inkább értékelik a fenntarthatóságot és az energiatakarékosságot. Az ideális nyílászáró nem csak a lakásban élők kényelmét és megtakarításait szolgálja, hanem a környezetünk védelmét is előtérbe helyezi. Válasszuk az ideális nyílászárót a zöld jövőnkért!

Környezettudatosság

Az ideális nyílászáró a környezettudatosság és magas minőség összefonódásával jön létre. A Red Grandis és a lucfenyő kombinációja tartósságot és hőszigetelést biztosít, míg az exkluzív megjelenés és a fenntarthatóság további előnyöket nyújt. Az ideális nyílászáróval nem csak otthonunkat tehetjük komfortosabbá, hanem hozzájárulhatunk a fenntartható jövőhöz is.

Örömmel várjuk hogy keress minket és lépj kapcsolatba velünk!

Szakértőink készen állnak arra, hogy válaszoljanak minden kérdésedre és megoldást találjanak az igényeidre. Legyen szó termékeinkről, szolgáltatásainkról vagy bármely más információról, örömmel segítünk. Várjuk, hogy segíthessünk neked a legjobb döntés meghozatalában és otthonod tökéletesítésében!

BEMUTATÓTEREM

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

GYÁR

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

CÉGINFORMÁCIÓ

Cégnév: NAGY GÉZA Faipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: NAGY GÉZA Kft.
Cégjegyzékszám: 17 09 006665
Adószám: 14430792217

KAPCSOLAT

+36 (30) 351 5134
nagygeza@nagygeza.hu
info@minosegifanyilaszaro.hu

CÍMÜNK

7355 Nagymányok, Iparos út 4

Nagy Géza Faipari Kft.
Nagymányok, Iparos út 4.

7355

Útvonaltervező