Munkánk minőségét a több mint negyedszázados tapasztalattal rendelkező, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő családi vállalkozásunk garantálja, amely folyamatos fejlődésben van. Cégünk kiemelkedőségét nemcsak a név teszi “Naggyá”, hanem egyedülálló és kivételes minőségünk is. A Nagy Géza Faipari Kft. olyan fa nyílászárókat készít, amelyek időtálló eleganciával ötvözve sugározzák a modern és klasszikus stílus lenyűgöző luxusát már az első pillanattól fogva.

  • Időjárás elleni védelem: Az alumíniumból készült  spaletta hatékonyan védi a nyílászárókat, esőtől, hótól és más időjárási tényezőktől.
  • Biztonság: Itt már tervezéskor figyelembe kell venni, hogy a spaletták életartalma korlátozott, ezt nagy eresz kinyúlással, vagy tornácos ház tervezésével lehet kiküszöbölni.
  • Energiahatékonyság: A megfelelően beállított spaletta csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket azzal, hogy szabályozza a hőátadást és védi az ablakokat a környezeti hatásoktól.
  • Esztétikus megjelenés: A spaletták különböző stílusokban készülnek, így hozzájárulnak a kültéri területek esztétikus megjelenéséhez és védelmükhöz. Egy tradícionális spaletta visszahozhatja az igazi falusi életérzést.

Örömmel várjuk hogy keress minket és lépj kapcsolatba velünk!

Szakértőink készen állnak arra, hogy válaszoljanak minden kérdésedre és megoldást találjanak az igényeidre. Legyen szó termékeinkről, szolgáltatásainkról vagy bármely más információról, örömmel segítünk. Várjuk, hogy segíthessünk neked a legjobb döntés meghozatalában és otthonod tökéletesítésében!

BEMUTATÓTEREM

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

GYÁR

Nagy Géza Faipari Kft, Nagymányok

Iparos út 4
7355 - Nagymányok

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

CÉGINFORMÁCIÓ

Cégnév: NAGY GÉZA Faipari Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név: NAGY GÉZA Kft.
Cégjegyzékszám: 17 09 006665
Adószám: 14430792217

KAPCSOLAT

+36 (30) 351 5134
nagygeza@nagygeza.hu
info@minosegifanyilaszaro.hu

CÍMÜNK

7355 Nagymányok, Iparos út 4

Nagy Géza Faipari Kft.
Nagymányok, Iparos út 4.

7355

Útvonaltervező